Menu
© Pirelli
Nieuws

Geen officiële presentatie auto team Haas

9 reacties | 2038x gelezen
06-02-2020 08:58

ewald | Het afgelopen seizoen heeft het team Haas geen grip weten te krijgen op de auto, de VF-19.

Bron: Motorsport

Het komende seizoen gaan er veel zaken veranderen met betrekking tot de auto. Ze zijn op het moment nog druk bezig met de auto. Ze hebben besloten om dan ook geen tijd te verspillen met een officiële lancering van de auto.

Het afgelopen seizoen ging het niet helemaal lekker met Haas. In de tweede helft van het seizoen wisten ze helemaal geen punten te scoren. Alleen team Williams was verleden jaar slechter.

"In de race van Barcelona merkte ik al op dat de update van de auto niet werkte. Na de kwalificatie op Paul Ricard vertelde ik al dat ze niet moesten focussen op de banden. Dat was het uiteindelijke probleem ook niet. We hadden een probleem in de correlatie tussen de windtunnel en het circuit. Ben blij dat ik dat aangekaart heb. Anders was het dit jaar ook niet goed gegaan."

"We gaan geen tijd besteden aan het officieel lanceren van de auto. We gaan gewoon meteen de baan op met de auto. We kunnen onze tijd wel beter besteden. We gaan proberen om zo snel mogelijk het beste uit de motor te halen." Aldus Grosjean❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;