Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton staat op punt om contract te verlengen

1 reactie | 1045x gelezen
23-01-2020 09:41

ewald | Nu duidelijkheid is wat het Mercedes gaat doen de komende jaren is er ook een verwachting dat Lewis Hamilton zijn contract laat verlengen.

Bron: Motorsport

De contractonderhandeling zou al in een vergevorderd stadium zitten. Als alles goed gaat dan tekent Hamilton tot en met 2022. Naast Hamilton zou ook Toto Wolff al meerdere gesprekken hebben gehad met de top van het bedrijf. Hij is aan het kijken of het mogelijk is om langer door te gaan met het huidige team.

Het is wel zo dat er nu nog gekeken wordt wie er naast Hamilton in het stoeltje komt te zitten. Het lijkt erop dat George Russel de beste kaarten in handen heeft om dat te worden. Dat zou slecht nieuws zijn voor Valtteri Bottas. De komst van Verstappen of Leclerc is namelijk uitgesloten. De beide coureurs hebben onlangs hun contract nog verlengd met enkele jaren.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

KawaEd
Senior Member

In de wandelgangen gaat het gerucht dat hij een exhorbitante salariseis heeft neergelegd.....120 miljoen voor 2 jaar......buiten sponsorgelden etc.......of dat gaat werken bij Mercedes in de huidige situatie met de nieuwe richting om te bezuinigen.....ik betwijfel het....staat dus haaks op wat Mercedes gaat investeren
Daarom is het contract nog in onderhandeling en nog niet getekend.

0 26-01-2020 05:17:19
;