Menu
© Pirelli
Nieuws

Zak Brown: "Wij kunnen wel eens gaan verrassen met McLaren"

3 reacties | 1299x gelezen
22-01-2020 07:35

ewald | Zak Brown gaat ervan uit dat McLaren dit seizoen weleens mee kan gaan doen voor een podiumplek in de Formule1.

Bron: Formule1nieuws

In Braziliƫ waren ze in staat om, met Charles Sainz, een derde plek te veroveren sinds lange tijd. Dit heeft het team heel goed gedan en ruikt zeker naar meer.

'Ik denk dat er aan de rangorde weinig zal veranderen. De regulering blijft gewoon hetzelfde. Maar we kunnen wel verrassen. We zijn een relatief jong team. Dit jaar werkt ook James Key mee aan de auto. We zullen wel zien hoe dat uit gaat pakken.

Het is wel zo dat McLaren vanaf het begin van het seizoen moet gaan vlammen willen ze mee kunnen draaien in de subtop. Je kan zien dat het een jong team is. Ze zijn erg actief via de sociale media. De fans worden continue geprikkeld met onthullende foto's. Volgens Brown zijn ze klaar voor het nieuwe seizoen en kunnen ze niet wachten om te starten.

"We moeten gewoon vooruit kijken. Ik denk wel dat we zowel goede als slechte weekenden gaan krijgen. Maar dat hoort er nu eenmaal bij." Aldus Brown


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Wat moet die Bouillier daar nu op die foto??? Lijkt me niet passen bij de strekking van het verhaal van Brown. Punt 1 is hij weg bij McLaren, punt 2 is hij de verpersoonlijking van slecht teammanagement met teleurstellende resultaten bij McLaren. Ik had hem van de foto afgeknipt

1 22-01-2020 07:57:11
bvonk
Moderator

Aantal recente foto's die we hebben van McLaren is wat beperkt maar ben het met je eens dus een andere foto.

23-01-2020 11:14:44
F1critic
Senior Member

Persoonlijk zou ik het erg leuk vinden als Mc Laren weer weet aan te haken bij de topteams, hoe breder de top, des te interessanter de races worden.

0 22-01-2020 13:37:37
;