Menu
© Ferrari
Nieuws

Ferrari: "Onze motor is en blijft het beste"

9 reacties | 2168x gelezen
07-01-2020 07:28

ewald | Ferrari is op het moment erg trots op zijn motor.

Bron: Motorsport

Ondank alle onderzoeken en de beweringen heeft onder andere teambaas Mattia Binotto het volste vertrouwen in de motor. "Het laatste jaar is onze motor het meest onderzocht. Zowel voor als na de regelwijzigingen van de FIA. De regels kan je eenmaal niet geheel zwart of wit interpreteren. Ik ben er trots op om de beste motor van het grid te hebben."

De drie grote merken Mercedes, Ferrari en ook Red Bull zullen altijd het randje van de regels op blijven zoeken. Mercedes heeft wel eens flink de olielimiet overschreden. Dat gat werd snel gedicht in de reglementen. Ferrari heeft virtueel met twee accu's gereden. Het is afwachten waar er nu nog verbeteringen in gedaan kunnen worden. Ferrari is wel van plan om de koppositie qua motor te behouden.

Ferrari zou dit jaar met een motor met onderscheidende details komen. Er zouden nieuwe koppen op de motor komen. Deze zouden een aangepaste verbrandingskamer hebben. Ook zouden de montagepunten anders zijn. Tevens zou Ferrari een manier gevonden hebben om de motor iets lager te kunnen plaatsen waardoor de wagen een betere wegligging krijgt.

Naast deze aanpassingen is Ferrari ook aan het werken aan een nieuwe intercooler. Deze zou de lucht van de compressor koelen waardoor de dichtheid groter wordt met als gevolg dat er meer vermogen voorhanden komt.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;