Menu
© Red Bull
Nieuws

Albon: Blij met een snelle teamgenoot

1 reactie | 707x gelezen
06-01-2020 07:23

ewald | Het afgelopen seizoen heeft Max Verstappen twee verschillende teamgenoten naast zich gehad.

Bron: Formule1nieuws

Als eerste was er Pierre Gasly. Helaas voor hem werd hij te licht bevonden om bij Red Bull te rijde. Hij werd vervangen door Alexander Albon. Hij rijdt ook in het jaar 2020 naast Verstappen. Albon is erg blij om naast Verstappen te rijden.

Het lijkt erop dat Albon na een half jaar helemaal op zijn plek zit bij Red Bull. Hij heeft, volgens eigen zeggen, geen last van de druk om naast Verstappen te rijden. Ook heeft hij in het najaar naar behoren gereden.

Volgens Albon is het juist fijn om concurrentie te hebben in het team van een veel snellere rijden. Dat is de beste manier om te leren.

Er wordt van Albon verwacht dat hij dit jaar meer in de buurt gaat komen van Verstappen. Dat is ook het doel van Albon zelf. Hij wil zich graag dit jaar gaan bewijzen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Volgens mij heeft hij in ieder geval dezelfde mentaliteit als Max. Buiten de auto vrolijk en vriendelijk, maar zodra hij z'n helm opzet is hij een koele, nietsontziende coureur, die met respect maling heeft aan gevestigde reputaties. Hij zou nog wel eens de beste "tweede man" van de drie topteams kunnen worden Hij heeft in ieder geval meer killer instinct dan een Bottas.

0 06-01-2020 09:36:15
;