Menu
© Red Bull
Nieuws

Leclerc: "De komende jaren winnen zal moeilijk zijn"

3 reacties | 1153x gelezen
03-01-2020 09:04

ewald | Charles Leclerc weet als geen ander dat het een lastige opgave gaat worden om de komende jaren Max Verstappen voor te blijven.

Bron: SkySports

Het afgelopen seizoen leek het erop dat de heren redelijk aan elkaar gewaagd waren. Wel heeft Max Verstappen de meeste gevechten op het circuit van Leclerc gewonnen zoals te zien was in onder andere Groot-Brittannië, Oostenrijk en Abu Dhabi.

Leclerc heeft tot 2024 een contract bij Ferrari getekend. Hij gaat daar negen miljoen per jaar verdienen. Zowel hij als Ferrari zijn erg blij met deze deal. Nu moet hij het wel waar gaan maken de komende tijd.

Leclerc staat samen met Max Verstappen momenteel veel in de schijnwerpers. Echter is hij van mening dat het niet alleen maar om hem en Max draait. Er komt volgens Charles een hele generatie met grote talenten aan.

"Het al niet makkelijk worden om de komende jaren te gaan winnen. Ik ga er wel alles op alles zetten om in de top van het veld te blijven rijden." Hij denkt dat hij, naast Max Verstappen, vooral moet uitkijken voor Alexander Albon en Pierre Gasly. Dat zijn grote talenten die zomaar een opmars kunnen gaan maken.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Vergeet ook Lando Norris niet. En Carlos Saints. Met name die laatste is publicitair onderbelicht. Maar geef hem een competitieve wagen en hij doet voorin mee.

1 03-01-2020 12:13:23
f1stevie
Silver Member

daar ben ik het mee eens Jan... alles zal afhangen van de wagen in 2021 …. is er 1 team meteen weer een straat voor , dan ik alles voor niets geweest.
maar geeft die die mannen +- dezelfde wagen en we gaan mooie tijden tegemoet

04-01-2020 10:10:35
arts3
Bronze Member

Dat gaat over de coureurs.Denk ook eens over de circuits,bijv.Zandvoort: 2combochten.De Hugenholzbocht kon je,mits in de juiste versnelling volgas doorheen.Straks met 2 vingers in de neus.

0 04-01-2020 10:55:27
;