Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Honda: Verwacht geen grote performance verbeteringen

11 reacties | 3679x gelezen
17-12-2019 07:54

ewald | Volgens Honda is het moeilijk om door te pakken met de ontwikkeling van de motor in 2020 zoals ze in 2019 gedaan hebben.

Bron: racer

Toyoharu Tanebe heeft laten weten dat de strengere regels ervoor zorgen dat de ontwikkeling minder snel zal gaan.

"We zijn al druk bezig met de motor van 2020. We zagen dat we aan het einde van het seizoen ons konden meten aan de topteams. Ik denk dat het te maken heeft met de sterk verbeterde motor. We willen graag deze ontwikkeling doorzetten."

"We zullen ook echt alles uit de kast moeten halan. Het zal moeilijk worden om nog veel meer vermogen te vinden. We hebben de motor al op verschillende vlakken aangepakt. De gebieden waarop we kunnen verbeteren al steeds kleiner worden. We moeten nu naar de specifieke onderdelen gaan kijken om die te gaan verbeteren."

"We gaan nu onder andere kijken naar de verbrandingsmotor, de MGU-H en de MGU-K kijken. Daarnaast zullen er aanpassingen gedaan gaan worden in de software die de motor aanstuurt. Ik verwacht niet da we een grote stap gaan maken in de performance ten opzichte van de laatste race." Aldus Tanabe❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;