Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Honda: "We hadden meer kunnen bereiken"

3 reacties | 1530x gelezen
28-11-2019 08:05

ewald | Toyoharu Tanabe heeft toegegeven dat Honda er meer uit had kunnen halen dit seizoen.

Bron: Honda

Het is een bewogen seizoen geweest met pieken en dalen. Ook kijkt hij even vooruit naar de aankomende Grand Prix in Au Dhabi.

"Het seizoen is erg snel gegaan. We hadden meer kunnen bereiken. Dit jaar was ons eerste seizoen waarin we een motor moesten leveren aan een tweetal teams. We hebben veel progressie gemaakt met het Red Bull team en het Torro Rosso team. Het hoogtepunt van het seizoen was de Grand Prix in Braziliƫ."

"Het circuit van Abu Dhabi is een uitdaging apart. Het heeft een recht stuk van 1.2 km maar ook bochten van 90 graden. We krijgen ook te maken met temperatuurverschillen. We starten in de volle zon en eindigen in het donker. Er is een aanzienlijk verschil in de situatie tijdens de eerste en de derde vrije training. Dat maakt het wel moeilijk om de auto af te stellen."

"We hopen dat we het seizoen goed af kunnen sluiten en dat we vol goede moed aan 2020 kunnen beginnen." Aldus Tanabe


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Jan1947
Bronze Member

Hoezo meer kunnen bereiken? Wat hebben ze dan verkeerd gedaan? Wat had er dan anders, cq beter gekund? Wat mij betreft hebben ze het prima gedaan. Drie overwinningen plus nog twee podium plekken. En dat in een "leerjaar". Ik kijk uit naar volgend jaar !!!

1 28-11-2019 09:32:46
cajos
Bronze Member

Ze hebben in de eerste plaats op zeker gespeeld door het vermogen nog wat in te perken om maar zo weinig mogelijke uitval beurten te hebben Max heeft dan ook wel eens gevraagd om meer vermogen.

28-11-2019 15:07:41
F1Fan76
Moderator

Prima seizoen voor Honda, de samenwerking gaat prima met RB en TR. En geen rookwolken zoals bij Renault, voor zover een uitstekende keuze geweest.

0 30-11-2019 17:03:41
;