Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: "Tweede plaats voor Ferrari is niet goed genoeg"

9 reacties | 2299x gelezen
27-11-2019 08:05

ewald | Er is nog één race te rijden voordat er een winterstop komt in de Formule1.

Bron: Ferrari

Ferrari heeft deze winterstop echt nodig om de puntjes weer op de 'i' te zetten. Ferrari heeft namelijk niet behaald waar ze op hadden gehoopt. Het team heeft dus erg veel werk te verzetten tijdens de winterstop. Binotto heeft als doel om volgend seizoen wereldkampioen te worden.

"Aankomend weekend de laatste race van een lang seizoen De Grand Prix van Abu Dhabi. Het was een bevlogen jaar. Charles Leclerc ging zijn eerste jaar in en er is een verschuiving van werkzaamheden geweest bij verschillende teamleden. We hebben hiermee een basis gelegd voor de toekomst."

"We zijn niet helemaal ontevreden over dit seizoen. Het opmerkelijkst was wel de drie overwinningen op een rij. Ook de zes pole-positions na de zomerstop waren opmerkelijk. Enkele dagen na de viering van ons 90 jarig bestaan haalde we de overwinning in de Grand Prix van Monza."

"Een tweede plaats in het kampioenschap is voor Ferrari niet genoeg. We moeten in de winter als groep verder uit gaan bouwen, met als doel straks sterker voor de dag te komen." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;