Menu
© Pirelli
Nieuws

Verstappen: "Wil seizoen 2019 positief afsluiten"

9 reacties | 2301x gelezen
26-11-2019 03:58

ewald | Ook Max Verstappen maakt zich op voor het laatste Formule1 weekend van dit seizoen.

Bron: Red Bull

Het is tot nu toe een goed seizoen voor Max Verstappen. Hij wist driemaal te winnen en mocht tweemaal starten vanaf de pole position.

In het kampioenschap staat Max Verstappen op een derde plaats. Hij heeft, met nog één race te gaan, een voorsprong van elf punten op Charles Leclerc. In Brazilië wist Verstappen nog te winnen. Hij hoopt erop dat hij de aankomende race dit wederom kan doen.

In een vooruitblik zegt Max Verstappen: "Na een geweldig weekend in Brazilië willen we het nog een keer doen in Abu Dhabi. Van een vloeiend circuit in Brazilië, naar een krap circuit in Abu Dhabi. Ten opzichte van de afgelopen race moeten we de auto helemaal anders instellen om er het beste uit te halen. De tweede training is het belangrijkst. Deze is representatief voor de kwalificatie en de race."

"Ik denk dat we tevreden kunnen zijn met seizoen 2019. Het eerste jaar dat we met een Honda-motor rijden. Ik hoop dat we aankomend weekend het seizoen op een positieve manier kunnen afsluiten." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;