Menu
© Mercedes
Nieuws

Bottas: "Red Bull kan volgend jaar voor problemen zorgen"

3 reacties | 1772x gelezen
22-11-2019 08:00

ewald | Valtteri Bottas denkt dat er wel wat narigheid komt in 2020.

Bron: Motorsport-total

Het ziet er naar uit dat Red Bull volgend jaar een serieuze kans maakt om wereldkampioen te gaan worden. Valtteri beseft zich dat ook.

"Red Bull heeft dit seizoen een goede vooruitgang geboekt. Dat is al vanaf het begin van het seizoen. Als deze lijn wordt doorgetrokken door Red Bull dan hebben we volgend jaar wel een probleem."

"In 2020 starten we weer met een nieuw seizoen. Er zullen weer volledig nieuw gebouwde auto's aan de start verschijnen. Ieder team zal vooruitgang boeken, zo ook Mercedes."

In de afgelopen wintertest leek Ferrari de snelste en beste auto gebouwd te hebben. Gedurende het seizoen is hier niets meer van te merken. Maar volgens Bottas zal de wintertests veel duidelijkheid gaan brengen. "We moeten afwachten wat de wintertests gaan doen. Voordat die gedaan zijn kan je weinig voorspellen. We beginnen allemaal op nul en nieuwe auto's geven ook nieuwe problemen." Aldus Bottas


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

Natuurlijk denkt Bottas dit, hij weet ook dat de brandstof truc volgend jaar niet meer kan. En ik denk oprecht dat zowel Mercedes en Ferrari daar zeer veel voordeel van heeft gehad. Volgend seizoen wordt daar op gecontroleerd met een extra sensor. Honda heeft als een gek zitten ontwikkelen om meer power eruit te persen, die moeite wordt volgend jaar beloond.

1 22-11-2019 09:30:04
f1stevie
Silver Member

jij bent toch een slimme kerel... en je denk vooral dat Honda dit niet doet,
ieder team gaat tot het uiterste tot tegen de mazen van het net!
ik zeg niets omdat ik het niet weet, maar waarom gaat Honda ineens zo snel?
na jaren te blunderen bij MClaren? als jij alles weet, dan heb je daar alvast ook een verklaring voor

22-11-2019 16:58:14
Geeke
Silver Member

Goh wat sympathiek deze reactie Stevie, ik weet niet waarom je denkt (tweede persoon enkelvoud is +T) dat ik alles weet. Maar het lijkt me wel duidelijk dat er een truc is gedaan die de andere fabrikanten inmiddels gekopieerd hebben. En voilá de verschillen zijn ineens veel kleiner. Volgend jaar gaat dat dus niet meer vanwege die extra sensor. Dan komt het eerlijker bij elkaar en zal de Honda niet meer zo slecht blijken, zie huidige situatie. Dat Honda veel verder is dan de tijd bij McLaren lijkt me ook duidelijk, wat ik dus wilde zeggen is dat het volgend jaar veel spannender gaat worden, die bui ziet Bottas ook hangen.

0 23-11-2019 09:41:05
;