Menu
© Ferrari
Nieuws

Coulthard: "Is Vettel nog wel zo goed?"

4 reacties | 1515x gelezen
21-11-2019 10:43

ewald | Het is op het moment niet de beste tijd van Sebastian Vettel zijn carrière.

Bron: Speedweek

Ook dit jaar heeft Vettel, sinds hij is overgestapt naar Ferrari, het erg zwaar. Wederom een jaar zonder noemenswaardig succes voor de Duitser. David Coulthard zet vraagtekens bij de vorm van de viervoudige wereldkampioen.

"Er is voor Vettel niet zoveel meer te zoeken bij Ferrari sinds de komst van Charles Leclerc. Sebastian mag dan wel viervoudig wereldkampioen zijn maar sinds de komst van Leclerc in het team wordt hij om de haverklap opzij gezet. Als we dan ook naar het klassement kijken dan zien we ook dat Leclerc op dit moment de betere is."

"Sebastian Vettel is op het moment minder goed aan het rijden. Ik vind hem vooral in de wiel-aan-wiel gevechten minder. Misschien is hij minder goed dan we allemaal denken". Aldus Coulthard


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

Laatste jaar bij Red Bull was hij ook niet zo goed als zijn nieuwe teamgenoot Daniel Ricciardo. IS dus maar de vraag of hij echt zo goed was. Het is een beetje wisselvallig bij hem denk ik, alles moet goed gaan en dan lukt het wel maar als het even fout gaat dan gaat bijna alles fout.

0 21-11-2019 20:48:00
Geeke
Silver Member

Ik ben nooit een groot fan van hem geweest, maar hij kán het wel. Ik denk dat de Ferrari niet goed bij hem past. Maar een goed coureur zou eigenlijk iedere bolide moeten kunnen maximaliseren. Ik vraag me af wat er met hem gaat gebeuren als Ferrari hem dumpt. Ze kunnen al bijna niet anders dus dat gaat wel gebeuren. Er zijn teveel nieuwe coureurs die een topprestatie leveren, wordt moeilijk voor hem.

0 21-11-2019 21:05:05
Ickx6
Rookie

Vier keer wereldkampioen word je niet zomaar. Maar ik denk dat er voor Ferrari naar volgend seizoen betere of beloftevollere opties zijn: Ricciardo, Russel, waarom geen tweede kans voor Pérez bij een topteam?

1 21-11-2019 21:28:35
bvonk
Moderator

Perez lijkt mij ook een leuke keuze, heeft eigenlijk nooit een kans gehad bij een top team want dat was McLaren helaas eigenlijk niet een top team of had geen top wagen. Perez zat daarvoor ook bij de Ferrari driver academy.

21-11-2019 22:55:42
;