Menu
© Pirelli
Nieuws

Vettel en Leclerc moeten op het matje komen

1 reactie | 1780x gelezen
19-11-2019 09:50

ewald | In de aankomende dagen moeten de beide Ferrari-coureurs zich melden op het hoofdkantoor van Ferrari.

Bron: Racefans

Hier zullen ze dan tekst en uitleg moeten geven over de clash die ze hadden tijdens de Grand Prix van Braziliƫ.

De meeste Italianen vielen van hun stoel toen ze zagen dat de beide coureurs uitvielen in de 66ste ronden van de Grand Prix. Vooral omdat de heren het zelf veroorzaakte bij een gevecht om de vierde plek.

Beide coureurs gaven uiteraard de ander de schuld. Uiteindelijk zijn ze beide door het stof gegaan. Mattia Binotto had direct na de race al aangegeven furieus te zijn. Hij heeft besloten dat Leclerc en Vettel zich moeten melden op het hoofdkantoor van Ferrari in Maranello.

"We gaan de nu nog niet in op de details van de clash. Daar is het allemaal nog te vers voor. De emoties zijn daar nu ook nog wat te sterk voor. Ik heb de beide coureurs al gesproken en ze ontboden naar het hoofdkantoor om daar de onderste steen boven te halen."

"Ik wil dat de coureurs begrijpen wat er nu gebeurd is. Welke fouten er gemaakt zijn. Ik ga zelf niemand de schuld geven. Het is aan de coureurs om te erkennen wat er nu gebeurd is in Braziliƫ." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Ickx6
Rookie

Sinds het begin van dit seizoen lijkt het alsof Binotto Vettel als eerste coureur wil zien en Leclerc wat onder de duim probeert te houden. Ten tijde van Enzo Ferrari zou de ambitie van Leclerc door Enzo aangemoedigd zijn en zou Vettel de boodschap gekregen hebben om sneller te zijn. Geen domme strategie of eerste en tweede coureur. Je kiest pas een eerste coureur als deze op winst in het WK staat.
Het siert Leclerc dat hij niet in de pas van Binotto loopt.

0 21-11-2019 09:07:57
;