Menu
© TT-Assen
Nieuws

Assen als ‘plan B’ voor Zandvoort

11 reacties | 2714x gelezen
14-11-2019 09:05

ewald | Als het zo is dat de Nederlandse Grand Prix in mei 2020 geen doorgang kan vinden in Zandvoort, dan heeft de FOM (Formula One Management) een alternatief achter de hand.

Bron: Formule1

Op dit moment staat het circuit van Zandvoort onder druk. Er zijn namelijk verschillende organisaties die bezwaar hebben aangetekend tegen het evenement en de verbouwing van het circuit en de omgeving.

De commerciële directeur van de Formule1 reageert op de perikelen rondom de Grand Prix van Nederland. "Ik heb het vertrouwen erin dat ze in Nederland het probleem op een goede manier op kunne lossen. Mocht dat niet lukken dan hebben we een plan B in de kast liggen. Er zijn dan verschillende opties mogelijk. Maar ik ga ervan uit dat het gewoon doorgaat in Zandvoort."

Als circuit wordt nog steeds Assen genoemd. Dat circuit zou ook in de race geweest om een Grand Prix te organiseren. "Er is nog steeds een goede relatie tussen het circuit in Assen en de FOM. Het is een goed circuit met een mooie status. Het zou zomaar eens kunnen dat we daar een Grand Prix gaan organiseren."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;