Menu
© Ferrari
Nieuws

Verschil in topsnelheid bij Ferrari

3 reacties | 1805x gelezen
07-11-2019 07:48

ewald | Ook Toyoharu Tanebe, topman van Honda, heeft zich uitgesproken over het verschil in snelheid dat Ferrari ervaarde in Amerika.

Bron: Formul1

Volgens hem is het nog te vroeg om conclusies te trekken en moeten er meer races verreden worden voordat ze er echt wat van kunnen zeggen.

"Het gat naar Ferrari is kleiner dan de vorige races. Tenminste als we puur naar de snelheid kijken. We hebben alleen nog geen idee of dat alleen door de motor komt of dat het ook door het chassis komt."

Wat ook nog een mogelijkheid is, is het circuit in Amerika. Dat zo ook nog wel eens het verschil uit kunnen maken. Wel is duidelijk dat Ferrari geen stappen heeft gemaakt in vergelijking met de afgelopen races. "De racesnelheid was minder hoog in Amerika. Het zou ook een instelling kunnen zijn. Dat we verschil zien in topsnelheid is duidelijk. Alleen weten we nog niet hoe dat komt." Aldus Tanebe

Honda wil zichzelf niet vergelijken met Ferrari. Dit seizoen is tot nu toe geweldig met Red Bull. Of ze nu aan het inlopen zijn op Ferrari willen en kunnen ze pas zeggen nadat de data voorhanden is van Braziliƫ en Abu Dhabi.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Bronze Member

Tijdens de kwalificatie waren de Ferrari's wel snel.Het kan ook nog aan de banden
Strategie hebben gelegen.Max kwam zelf al in ronde 14 binnen,hij klaagde over te
weinig snelheid in de 1e stint.Mercedes paste plan b toe,enFerrari had veel moeite
om zijn eigen plan toe te passen,terwijl Vettel uitviel en LeClerc een dramatische stop maakte.

1 07-11-2019 11:23:40
bvonk
Moderator

Snel maar geen pole dus denk dat ze in kwalificatie en race hebben ingeleverd maar bij de race was het eigenlijk altijd al wat minder en dat is nu meer geworden vrees ik voor Ferrari. Maar we zullen het de komende races zien.

07-11-2019 16:14:43
F1Fan76
Moderator

Ze zijn gewoon door de mand gevallen.

0 09-11-2019 09:03:07
;