Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner positief over 2020

2 reacties | 1227x gelezen
05-11-2019 07:39

ewald | Na de Grand Prix van Amerika heeft Christian Horner goede hoop dat ze volgend jaar in de top meedoen van het klassement.

Bron: Telegraaf

Na de derde plek van Max Verstappen in Austin is Horner enthousiast over volgend jaar. "Zowel met de motor als met het chassis boeken we vooruitgang. We leren dit jaar veel en kunnen dat dan toe gaan passen op onze auto van volgend jaar, de RB16."

De reglementen veranderen volgens jaar nog niet. Daardoor is het mogelijk om de RB16 te baseren op de auto waar ze nu mee rijden. Horner verwacht dat ze zich volgend jaar kunnen meten aan Ferrari en Mercedes. "Ik denk dat het volgend jaar spannend gaat worden tussen de drie teams." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

KawaEd
Senior Member

Je kan je wel positief uiten maar Mercedes naar de kroon steken is een ander verhaal. wat Ferrari betreft, die hebben tips&tricks up their sleave......2020 wordt ook voor RB een deceptie en geen 1e of 2e plek.....de Honda motor gaat het niet redden qua techniek tov Mercedes.....pas in 2021 wanneer de regels, motoren en structuur gaan veranderen starten we allemaal weer bij de basis en dan zien we pas wie zijn huiswerk goed heeft gedaan

0 05-11-2019 17:37:22
Geeke
Silver Member

Ze zitten er toch dicht bij, er is niets mis met optimistisch zijn. Ik vind RB een sympathiek team, slim en doen hun eigen ding. Ik gun het ze dus van harte en dat ze potentie hebben, is al bewezen. Of dat volgend jaar al wordt is afhankelijk van Honda en het lijkt me inderdaad dat zij zich concentreren 2021. Een tweede plek in het kampioenschap is denk ik wel een realistisch streven en een stap in de goede richting.

0 05-11-2019 18:40:41
;