Menu
© Ferrari
Nieuws

Vettel: "Wij benijden Mercedes"

4 reacties | 1528x gelezen
30-10-2019 07:53

ewald | Sebastian Vettel ziet al jaren, met lede ogen aan, dat Lewis Hamilton er steeds met de wereldtitel vandoor gaat.

Bron: Racefans

Het zou dan ook niet vreemd zijn als Vettel jaloers zou zijn op Hamilton. Door hem kan Vettel geen successen op zijn naam schrijven. Maar volgens Sebastian is er geen enkele sprake van Jaloezie.

"Ik kan zijn prestatie en succes erg waarderen. Ik kan niet zeggen dat ik hem niet benijd. Dat is natuurlijk overduidelijk. Hij verdient dat ook gewoon. We hebben samen met het team een geweldig seizoen gedraaid."

Het gaat Vettel niet zozeer dat hij de titel zelf kan winnen. Het gaat hem erom dat hij bij Ferrari niet te werk kan gaan als een geoliede machine. "Ik ben jaloers op hoe het bij Mercedes gaat en wat ze daar bereikt hebben. Dat zouden wij ook wel willen."

"Helaas kan er maar één winnen en Hamilton bezet nu eenmaal op die plek." Vettel is in 2017 en in 2018 op de tweede plek geëindigd. Achter Hamilton. Op het moment staat hij vierde in het coureursklassement.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Bronze Member

Volgens F1 Nieuwsblad nam Mercedes in Mexico een enorm risico door Lewis zo
lang te laten doorrijden op de versleten banden.Laat Vettel zijn eigen ding blijven
doen,lijkt me verstandig.

0 30-10-2019 10:34:41
Jan1947
Bronze Member

Willen dat het Ferrari team net zo'n geoliede machine wordt als het Mercedes team is een utopie. Italianen zijn geen Duitsers. Denk even terug aan de tijd dat Ferrari wel successen boekte met Michael Schumacher. Teambaas => Fransman, technisch directeur => Engelsman, Hoofd aerodynamica => Zuid Afrikaan, Hoofd motorontwikkeling => Japanner. Toen was het een geoliede machine. Maar vanaf het moment dat de Italianen de touwtjes zelf weer in handen namen werd het weer de bekende chaos !

0 30-10-2019 12:03:55
Geeke
Silver Member

Zo slecht doen ze op het moment niet, er zijn veel teams die jaloers zijn op hun snelheid. Als ze dit momentum door weten te trekken naar volgend jaar staan ze op 1.

0 31-10-2019 09:15:07
KawaEd
Senior Member

Volledig met Jan1947 eens, zolang er alleen maar Italiaanse haantjes met ego-arrogantie rondlopen in dat team dan wordt het niks.....het verleden heeft uitgewezen dat diversiteit van mensen met verstand van zaken Ferrari vooruit heeft geholpen.....Zet een Duitser of Engelsman aan het hoofd van dit team dan worden technische zaken en denkwijze anders aangepakt

0 01-11-2019 19:58:18
;