Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Red Bull moet eerst maar eens beloftes nakomen"

10 reacties | 12682x gelezen
08-10-2019 07:45

ewald | Max Verstappen heeft op dit moment een contract met red Bull tot na het seizoen 2020.

Bron: Auto , motor und sport

Wat hij daarna gaat doen is nog wat onduidelijk wat hem betreft. Het is nog niet duidelijke voor hem of hij daadwerkelijk bij zijn huidige team blijft. Hij heeft laten weten dat alles afhangt van de prestaties van volgend jaar of hij bij Red Bull blijft.

"Ik maak me niet zo druk over mijn contract. Laten we eerst maar eens kijken of Red Bull al haar beloftes nakomt volgend jaar. We willen volgend jaar vechten voor het kampioenschap en races winnen. Daarna ga ik kijken of ik wil blijven."

"We zijn iedere dag weer opnieuw bezig het beste eruit te halen. We maken goede stappen vooruit. Als het gaat om een nieuw contract wil ik graag de tijd nemen om alles af te wegen. Er zijn nog erg veel vraagtekens. We hebben nog geen idee wat er gaat gebeuren met de Formule1. "

Als hij gaat overstappen naar een ander team dat ligt het in de lijn der verwachting dat hij naast Charles Leclerc of Lewis Hamilton in het stoeltje komt. "Ik weet niet of dat wel goed is voor een team. Ik zal dat vanaf dag één moeten aantonen dat ik de snelste ben. Dat zal dan wel voor de nodige spanning gaan zorgen in een team." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;