Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Ik verwacht veel van de brandstofupdate"

1 reactie | 1424x gelezen
07-10-2019 07:52

ewald | Net zoals meerdere coureurs kijkt ook Max Verstappen uit naar de Grand Prix van Japan.

Bron: Verstappen

Niet alleen omdat Japan het thuisland is van de motorleverancier Honda. In Japan komt de brandstofleverancier van Honda met een nieuwe brandstofmix. Door deze brandstof zou de motor beter gaan presteren.

"We verwachten wel wat van de update van de benzine. De afgelopen jaren hebben de updates van de brandstof best wel wat opgeleverd. Als we één tiende kunnen winnen is dat best wel veel. We moeten even gaan afwachten of dat echt het geval is. Ik denk niet dat er nog meer teams met een update komen van de brandstof."

Max Verstappen houdt nog even een slag om de arm wat betreft een voorspelling van een eventuele overwinning in Mexico. "Mexico zou ons zeker kansen kunnen bieden. De afgelopen twee seizoenen hebben we daar gewonnen. Dit jaar wordt het moeilijker. Ferrari gaat op het rechte stuk echt hard. Vorig jaar waren ze daar ook al competitief. Dus het zou wel eens anders kunnen lopen dan de voorgaande jaren." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

We zullen zien, de update van Red Bull/Honda zijn dit seizoen wat minder dan eerdere seizoen dus een stap omhoog zou mooi zijn. Denk dat het vooral tussen Mercedes en Ferrari zal gaan en aangezien Hamilton de afgelopen twee seizoen heeft gewonnen in Japan denk ik dat deze ook voor hem is.

Maar ook nog kans op regen dit weekend en dan kan het wel weer eens heel anders gaan worden.

0 07-10-2019 14:39:28
;