Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Nog twee teams klaar voor Formule1-debuut

9 reacties | 3294x gelezen
04-10-2019 08:54

ewald | Het Panthera Team Asia F1 wil in 2021 toetreden tot de Formule1.

Bron: Auto Hebdo

Naast dit team staan er nog twee teams te springen om hun debuut te maken in de Formule1. Het zou gaan om een Russisch en een Spaans team.

Het team uit Rusland zou een team zijn van de Miljardair Boris Rotenberg. Het zou een compleet Russisch team moeten worden. De russische minister van handel is het afgelopen weekend in Sotsji gezien. Het zou volgens hem een kwestie van tijd zijn dat ze tot de Formuel1 toe zouden treden. "We komen stapje voor stapje dichterbij. Als er meer teams zouden zijn dan krijgen de Russische coureurs ook meer kansen." Volgens Brawn voldoet het Russische team aan alle voorwaarden om toegelaten te worden in de Formule1.

Het team vanuit SPanje zou om een samenwerking gaan tussen het managementbureau Monaco Increase Management en het raceteam Campos. Ze zouden de voormalige ontwerper van Super Aguri, Peter McCool, al gestrikt hebben. Alex Palou en Pascal Wehrlein zouden de coureurs moeten worden van het team. De gesprekken met Liberty Media hierover zijn al in mei en juni geweest van dit jaar.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;