Menu
© Pirelli
Nieuws

Van de Grint: "Denk dat Mercedes uit de Formule1 stapt"

10 reacties | 3344x gelezen
02-10-2019 10:42

ewald | Er gaat in de Formule1-wereld het gerucht rond over het stoppen van het fabrieksteam van Mercedes in de Formule1.

Bron: Formule1nieuws

Naast het eigen fabrieksteam is Mercedes ook de motorleverancier van nog drie andere teams. Te weten: McLaren, Racing Point en team Williams.

Kees van de Grint denkt signalen opgepakt te hebben dat Mercedes gaat stoppen met het eigen team. "McLaren heeft het advies gekregen om hun eigen windtunnel te moderniseren en ervoor te zorgen dat alle test-faciliteiten verbeterd worden. Dat om ervoor te zorgen dat ze mee kunnen gaan draaien in de top van de Formule1. Dit soort uitspraken kunnen een voorbode zijn van het vertrek van het Mercedes fabrieksteam uit de Formule1."

Er zou nog een reden kunnen zijn dat Mercedes uit de Formule1 zou stappen. De nieuwe baas van Mercedes is geen fan van de Formule1. Hij zou wel fan zijn van de Formule-E. Dat is dan ook de reden dat Mercedes ook in de Formule-E gaat beginnen. Volgens Mercedes is de ontwikkeling van de verbrandingsmotor voorbij. Als dat zo is dan is het doel weg om in de Formule1 te blijven.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;