Menu
© Pirelli
Nieuws

Aerodynamische update voor Mercedes in Japan

2 reacties | 1136x gelezen
02-10-2019 09:37

ewald | In de Grand Prix van Japan zal Mercedes met een update komen in de aerodynamica.

Bron: Motorsport

Het zou de laatste update zijn aan de Mercedes dit seizoen. Met deze update zouden ze het gevecht weer aan kunnen gaan met de superieure motor van Ferrari. Na deze update zal de fabriek in Brixworth zich gaan focussen op het seizoen van 2020.

Het afgelopen weekend bij de Grand Prix van Rusland stond er wederom een Ferrari op pole-position. Lewis Hamilton startte vanaf plek twee. Echter werd hij direct bij de start al voorbij gereden voor Sebastian Vettel. Dit geeft goed de verhoudingen aan na de zomerstop in de Formule1.

Het lijkt erop dat Ferrari de problemen rond de SF90 na de zomerstop heeft opgelost. Mercedes heeft juist de power van de motor terug moeten schroeven omdat er problemen waren met de betrouwbaarheid.

Mercedes en Ferrari zouden favoriet zijn voor de Grand Prix van Japan. Red Bull zou geen favoriet zijn op het thuiscircuit van hun motorleverancier Honda. Deze zou alles op alles willen zetten om in Japan te kunnen winnen.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

Dat Vettel hem gelijk voorbij reed heeft natuurlijk deels ook te maken met het banden verschil. Maar dat de motor sneller is lijkt me wel duidelijk. Wat Ferrari daar bedacht heeft is me een raadsel, vreemd ook dat daar geen discussies over bestaan, ze hebben een grote stap in één keer gemaakt en dat is normaal voer voor speculaties.

1 02-10-2019 11:46:28
f1stevie
Silver Member

als er andere teams niet aan twijfelen.... wrr zouden wij dat doen?
ieder team doet updates, dat ze nu bij Ferrari goed uitpakken is zeker,
over een hele race is het duidelijk dat Mercedes nog steeds het beste team is,
met 1 snelle ronde ( op party mode) win je geen races,
ook moet je 2 rijders hebben die voor elkaar willen ( of moeten) vechten … dat is vorig weekend weer eens duidelijk geworden, iedereen kon toch zien hoe bij de laatste SF de sloef Bottas zijn werk deed om het hele treintje op te houden, dat missen ze momenteel bij Ferrari en maken liever kabaal over de BR in plaats van elkaar te helpen

02-10-2019 19:25:19
;