Menu
© Ferrari
Nieuws

Marko: "Vettel heeft zijn beste tijd gehad bij Ferrari"

4 reacties | 1285x gelezen
30-09-2019 09:28

ewald | Volgens Helmut Marko zou het beter zijn als Sebastian Vettel naar een ander team zou gaan.

Bron: Autobild

Volgens hem heeft hij zijn beste tijd wel gehad bij Ferrari en het zou voor zowel hem als het team beter zijn als die zou vertrekken.

Na afloop van de Grand Prix van Rusland name Marko dan ook geen blad voor zijn mond. Zelf haalde hij met Red Bull een geweldig resultaat. Vettel werd echter voor de negende keer op rij verslagen door zijn eigen teamgenoot Charles Leclerc. Vettel pakt op dit moment maar weinig podiumplaatsen. Dat zou voor Marko al meer dan genoeg zijn om, aan de toekomst van de coureur te twijfelen.

"Het was een erg slechte dag voor Ferrari. Ze hebben op papier de snelste auto. Helaas wisten ze niet te winnen. Dat Sebastian Vettel uitviel was natuurlijk erg zuur. Het lijkt erop dat hij alleen maar pech heeft de laatste tijd. Hij is zijn ritme helemaal kwijt. Ik denk dat, ondanks zijn recente winst, hij zijn beste tijd gehad heeft bij Ferrari. Hij heeft daar gewoon geen toekomst meer." Aldus Marko


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

Nouja zo slecht was hij deze race niet. Leclerc is kunstmatig voorbij gebracht en de auto liet hem in de steek. Ik zou enorm pissig zijn, zo behandel je niet je coureur. En Leclerc begin ik steeds minder te mogen.

0 30-09-2019 19:36:28
arts3
Bronze Member

Het is jammer dat nu Ferrari de snelste auto heeft er gedoe is in het team.Dat kan wel eens uitlopen op onderlinge plagerrij op de baan.Wijs nu Leclerc maar aan als
1e rijder en de zaak is opgelost.

2 01-10-2019 10:55:29
bvonk
Moderator

Opgelost? Denk niet dat Vettel daar blij mee is, je hoort hem niet veel over de radio maar doet eigenlijk waar hij zelf zin in heeft. Was bij Red Bull ook al regelmatig toen de coureurs eigenlijk positie moesten behouden maar Vettel toch voorbij ging aan Webber. Daarnaast is het raar om de coureur die denk ik 10x minder verdient aan salaris als 1ste coureur te benoemen.

01-10-2019 12:33:13
Speedster
Bronze Member

1ste rijder moet toch diegene zijn die het beste presteert en kans heeft.....niet diegene die het meest verdient?! Als dat inhoud dat die positie in de loop van een seizoen wisselt dan is dat zo. Ferarri betaald....dus bepaalt.

02-10-2019 09:03:15
;