Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen over Sotsji: "Winnen ga ik hier niet"

9 reacties | 2275x gelezen
27-09-2019 10:14

ewald | Dit weekend wordt er een Grand Prix gereden in het Russische Sotsji. Qua weer is dat weer eens wat anders dan het zonnige Singapore waar de laatste race is gereden.

Bron: Algemeen Dagblad

Max Verstappen krijgt een grid-straf van vijf plaatsen. Dit omdat de motor van zijn wagen vervangen is. Hij heeft er wel vrede mee. Hij is erg realistisch over zijn kansen dit weekend. "Winnen ga ik hier sowieso niet doen. Dus moet je realistisch zijn. In­halen is wél mogelijk hier, dus die grid-straf hoeft me niet zo’n pijn te doen."

De race is niet echt favoriet bij de meeste coureurs. Dat komt door de baan en de omgeving eromheen. Bij Max staat het circuit ook niet hoog op zijn lijstje.
"Al is het hier door de jaren heen wel een stuk beter geworden. Dit is volgens mij een van de weinige olympische dorpen waar überhaupt nog een beetje activiteit is. Je ziet hier steeds meer mensen en dan is het toch wel mooi dat niet alles voor niets is gebouwd, zoals in Rio de Janeiro. Met al die sportfaciliteiten is het hier aan zee ook nog niet eens zo slecht wonen, denk ik. Toch een beetje de Côte d’Azur van Rusland. Alleen die baan, hè." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;