Menu
© Ferrari
Nieuws

Brawn: Loopbaan Leclerc lijkt op die van Schumacher

13 reacties | 2826x gelezen
11-09-2019 09:47

ewald | Brawn denkt dat het voor Charles Leclerc mogelijk is om eenzelfde loopbaan te hebben als die van Michael Schumacher.

Bron: Formula1

Brawn is erg onder de indruk van Leclerc. Eén van de sterke punten van Leclerc is het opzoeken van de grenzen. Dat is iets wat hem uniek maakt.

De eerste Grand Prix die hij won was die van Spa. Een week later pakte hij direct zijn tweede overwinning in de Grand Prix van Monza. In zijn column schrijft Brawn: "In 1996 was het Michael Schumacher die de Grand Prix van Spa en Monza achter elkaar won. Daarna is dat niet meer voorgekomen. Het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt." Schumacher is met zeven wereldtitels de meest succesvolle coureur aller tijden.

Met de Grand Prix van Monza had Leclerc de hete adem van Hamilton in zijn nek. Hij verdedigde zijn plaats en wist hem voor te blijven. "Leclerc was op zoek nar de grenzen van de regels. Dat zou een kampioen altijd moeten doen. Wat je nu ziet is dat het vermogen heeft om erg snel te leren en dingen op weet te pakken. Op het moment is hij erg aan het groeien. Zowel als mens als coureur." Aldus Brawn


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;