Menu
© Red Bull
Nieuws

Liberty Media: "Circuits Vietnam en Zandvoort zijn op tijd af"

9 reacties | 2432x gelezen
05-09-2019 10:47

ewald | Volgend jaar staan er 22 races op de Formule1-kalender. Er zijn volgend jaar twee nieuwe races te vinden op de lijst.

Bron: Motorsport

Het stratencircuit in de Vietnamese hoofdstad staat in het voorjaar gepland. In mei van dat jaar is er een Grand Prix in Zandvoort. De werkzaamheden aan de beide nieuwe circuits zijn in volle gang en liggen op schema.

Liberty Media heeft het volste vertrouwen dat de werkzaamheden aan de beide circuits op tijd af zijn. "We zijn al maandenlang bezig met onze partners om er voor te zorgen dat de werkzaamheden op tijd klaar zijn. De Grand Prix in Vietnam was de eerste race die erbij kwam sinds Liberty Media de commerciële rechten heeft van de Formule1. Zandvoort is er nu ook bijgekomen. We willen blijven uitbreiden om het aanbod zo fascinerend mogelijk te maken voor de fans."

De aanpassingen in Zandvoort zijn in volle gang. Er is in 1985 voor het laatst een Formule1-race gereden. Er moeten meerde aanpassingen gedaan worden aan het circuit om aan de huidige eisen te voldoen. De baan wordt onder andere gemoderniseerd en er zullen enkele bochten verbreed worden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;