Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen richt zich op Monza

3 reacties | 1177x gelezen
03-09-2019 07:29

ewald | De Grand Prix van België was voor Max Verstappen teleurstellend. Hij lag er in de eerste ronde al uit.

Bron: Formule1nieuws

Aanstaand weekend kan Max laten zien dat hij het beter kan. Dan wordt er een Grand Prix gereden in het Italiaanse Monza. Hij zal het daar zeker niet cadeau krijgen.

De teamgenoot van Max Verstappen, Alexander Albon, heeft al een nieuwe motor laten installeren. Dit zal ook in de wagen van Max Verstappen gedaan worden. Hierdoor zal Max Verstappen op één van de achterste plekken van het grid moeten starten. Max Verstappen rekent dan ook niet op een podiumplek in de race van Monza. Naar denkt wel zich in de punten te kunnen rijden. "Omdat ik achteraan moet starten is denk ik alles haalbaar buiten de top-4. Denk niet dat ik in de buurt kan komen van Ferrari. Die waren in België ook al erg sterk en dat zal in Italië niet ander zijn."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

ik hoop dat ze bij red-bull of bij Max de starts eens onder controle krijgen, zonder deze was het incident in Spa niet gebeurd volgens mij en waren de vele fans niet zo teleurgesteld.

2 03-09-2019 16:32:58
RuudK
Silver Member

"en waren de vele fans niet zo teleurgesteld"

Ben je F1 fan als je gelijk in de auto stapt als Max uitvalt ... ? Was verbaast te zien en horen dat menigeen naar huis ging bij uitvallen Max. Kan ik met mijn F1 hart niet bij.

04-09-2019 10:12:06
F1Fan76
Moderator

De slechte starts moet in ieder geval wat aan gedaan worden. Maar de crash met Kimi was niet nodig geweest, als Max op dat punt zijn verlies had genomen had hij het later goed kunnen maken. Wat betreft de fans ben ik het met RuudK eens, maar ik denk dat voor het Max tijdperk er heel veel fans nog nooit een GP hebben gezien en dan is de teleurstelling groot als je slechts voor 1 persoon naar een GP komt.

05-09-2019 10:15:13
;