Menu
© Mercedes
Nieuws

Wolff: "Race om kampioenschap is nog niet gereden"

9 reacties | 2563x gelezen
29-08-2019 07:29

ewald | Mercedes staat met 150 punten verschil aan kop in het constructeurskampioenschap.

Bron: Motorsport-total

Lewis Hamilton staat op de eerste plek in het Formule1 klassement met 250 punten. Je zou zeggen dat het reden tot klagen is. De teambaas, Toto Wolff, heeft toch niet het gevoel dat Mercedes het winnende team is.

"Het verleden gaat opspelen, we gaan aan de leiding echter voelt het niet zo. Als je naar de afgelopen jaren gaat kijken dan zie je dat teams heel goed gaan presteren na de zomerstop. Het kampioenschap is dus niet zo heel vanzelf sprekend. We staan dat nu wel op de eerste plek in het klassement maar het kan zomaar eens gebeuren dat een ander team er vandaar gaat met de winst. Er is nog niets zeker."

Met deze uitspraak doelt hij waarschijnlijk op het team van Red Bull. Het afgelopen jaar waren de prestaties van dat team en dan met name van Max Verstappen boven verwachting. Hij wist verschillende overwinningen in de wacht te slepen. Hij was dan wel geen concurrent voor de nummer één maar hij heeft wel even laten zien wat hij kon en dat heeft Mercedes wel even wakker geschut.

"We moeten in het tweede gedeelte van het seizoen alles op scherp zetten en houden. Als we dar niet doen zou het wel eens anders af kunnen lopen. Het maken van fouten is dan ook geen optie. Daar is gewoon weg geen ruimte voor." Aldus Wolff


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;