Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Kijk erg uit naar Grand Prix in België"

4 reacties | 1194x gelezen
26-08-2019 09:08

ewald | Voor Max Verstappen is de Grand Prix van België nog altijd een thuiswedstrijd.

Bron: Telegraaf

Hij gaat ervan uit dat hij op het podium zal komen te staan op het circuit van Spa Francorchamps. Met nog een kleine week te gaan blikt Max Verstappen alvast vooruit.

Net zoals het afgelopen jaar zullen er ongetwijfeld duizenden Nederlandse fans langs de kant staan. "Het circuit in België is mijn favoriete circuit. Het is altijd heel mooi om daar te mogen rijden. Er is een speciale Max Verstappen tribune. Het doet me altijd goed om zoveel oranje bij elkaar te zien."

Verstappen is zich er wel van bewust dat Ferrari er ook hoge ogen kan gaan gooien. "In Hongarije was het voor Ferrari niet al te best. Ik verwacht dat ze in België wel heel erg sterk zijn. Het circuit het motorvermogen belangrijk is. Het enige wat we niet in de hand hebben is het weer. Theoretisch moet het één van hun sterkere banen zijn."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Geeke
Silver Member

Ik ben een beetje bang dat het misschien wel eens gaat tegenvallen. De verwachtingen zijn groot maar Ferrari heeft een goede kans. Er zijn dus vier andere kandidaten voor dat trapje en ook een ongelukje kan gebeuren. In ieder geval spannend en ik wens diegenen die er naartoe gaan veel plezier en vooral succes.

0 26-08-2019 15:43:32
KawaEd
Senior Member

Niet " Italiaans " gaan denken, mijn vermoeden bestaat uit een setback van RB in de tweede helft.....

1 26-08-2019 23:13:16
Geeke
Silver Member

Ik heb geen idee wat je wilt zeggen, is er een reden voor je vermoeden?

27-08-2019 01:07:46
KawaEd
Senior Member

@Geeke, " Italiaans " gedrag wil zeggen; de arrogantie hebben om er van uit te gaan dat je op het podium komt.....niets is zeker waar techniek de overhand heeft.....In het verleden is gebleken dat teveel willen "pushen" om betere prestaties neer te zetten tot een (tijdelijke) neerwaartse spiraal kan leiden........en tussentijds zullen er wel wat aanpassingen aan regels worden gedaan.....it `s all about the money!!

0 27-08-2019 10:37:40
;