Menu
© Williams
Nieuws

Russell wil naar Mercedes

9 reacties | 2410x gelezen
26-08-2019 07:48

ewald | De afgelopen seizoenen zijn er in de Formule1 veel jonge talenten.

Bron: Motorsport

We zien dan ook de afgelopen tijd al rijders op relatief jonge leeftijd een stap hogerop maken. Max Verstappen vertrok al naar anderhalf jaar naar Red Bull. Charles Leclerc ging al snel rijden voor Ferrari en ook Pierre Gasly kreeg de kans om bij een topclub te gaan rijden. George Russel is van mening dat hij er ook klaar voor is en wil graag bij de top drie van teams rijden.

De afgelopen winter heeft Russel voor drie jaar bij tem Williams getekend.. Het ziet er naar uit dat de stap naar de top drie dus wel even op zich laat wachten. Hij laat wel weten dat hij er klaar voor is. Hij weet echter wel dat Valtteri Bottas en Esteban Ocon voorrang hebben op een stoeltje naast Lewis Hamilton.

"Ik ben er klaar voor om de volgende stap te maken. Uiteraard wil ik naar Mercedes. Ik denk dat het ook tot de mogelijkheden behoort. Gezien wat er in het verleden gebeurd is. Leclerc maakt het Vettel nu wel erg moeilijk bij Ferrari. Max Verstappen won zijn eerste race die hij reed bij Red Bull. Ik geloof in mezelf, dus ik denk dat ik op termijn een goede indruk kan achterlaten. Zelfs naast Lewis Hamilton." Aldus Russel


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;