Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: "Red Bull kan Mercedes nog niet van de troon stoten"

11 reacties | 3418x gelezen
23-08-2019 07:38

ewald | Bij het team Red Bull zit de sfeer er goed in na een tweetal overwinningen in de eerste helft van het seizoen.

Bron: Autosprint

De prestaties van Max Verstappen zijn tot nu to uitstekend. De Honda-motor presteert vele malen beter dan de Renault-motor waar ze afgelopen jaren mee gereden hebben. Ondanks deze verbeteringen is het volgens Christian Horner niet meer mogelijk om wereldkampioen te worden.

De nummer één in het kampioenschap, Lewis Hamilton, heeft een voorsprong van bijna drie races in punten. We moeten nog negen races rijden. Lewis zou dan drie van de negen races moeten verprutsen of problemen moeten krijgen met de wagen. Mercedes zou het dus wel heel erg bont moeten maken om het kampioenschap niet te winnen. Aldus Horner

Dit betekent overigens niet dat Red Bull stopt met vechten voor een plek in het kampioenschap. Get team is zich aan het klaarmaken voor het volgende seizoen. Het team had zich voorbereid dat dit jaar een overgangsjaar zou zijn. Dat de prestatie nu zo goed zijn is alleen maar meegenomen.

"We willen in de tweede helft van het seizoen gaan gebruiken om het gat kleiner en kleiner te maken. Met de huidige prestaties en vooruitgang van onder andere de motor ziet het jaar 2020 er veelbelovend uit."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;