Menu
© McLaren
Nieuws

Sainz: "Te vroeg om te zeggen dat kampioenschap tussen Verstappen en Leclerc zal gaan"

11 reacties | 2435x gelezen
21-08-2019 10:20

ewald | Onder de Formule1 analisten wordt het al de strijd van de toekomst genoemd.

Bron: Motorsport

Dan doelen ze op de strijd tussen Max Verstappen en Chales Leclerc. In Oostenrijk waren de twee coureurs al in gevecht. Dat pakte uit in het voordeel van Max Verstappen die dan ook de Grand Prix won.

Carloz Sainz van McLaren vindt het te voorbarig om te concluderen dat Leclerc en Verstappen samen uit gaan maken wie de wereldkampioen gaat worden. "Ik hoop dat we bij McLaren een auto kunnen bouwen waarmee ik en mijn teamgenoot. Land Norris, ook mee kunnen draaien in de top."

"Het is veels te voorbarig om er nu al vanuit te gaan dat het tussen Verstappen en Leclerc zal gaan. Met de veranderingen in de regels in 2021 zou het wel eens heel anders kunnen gaan worden. Het zou zomaar eens kunnen dat er dan iemand anders vooraan rijdt."

"Het gaat op dit moment om de auto. Als Verstappen bij het juiste team zit op het juiste moment zal hij meerdere keren wereldkampioen worden. Zit hij niet bij het juiste team dan zal die geen enkele keer wereldkampioen worden. Helaas werkt dat zo in de Fomule1." Aldus Sainz


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;