Menu
© Mercedes
Nieuws

Reynolds: "Verstappen beter dan Hamilton in tweede helft van seizoen"

9 reacties | 2966x gelezen
18-08-2019 11:16

ewald | Jonny Reynolds, Formule1-journalist, denkt dat Max Verstappen het Lewis Hamilton nog wel eens moeilijk kan gaan maken dit seizoen.

Bron: Twitter

Verleden jaar liet Max Verstappen zien dat hij in het tweede gedeelte van het seizoen erg sterk was. Nu ze de nieuwe Honda motoren hebben kan het eigenlijk alleen maar beter gaan.

Verstappen en Hamilton hadden in de Grand Prix van Hongarije eindelijk een 1-op-1 gevecht op de baan. Reynolds denkt dat er meer van dat soort duels gaan komen. "Dit is precies wat we allemaal zo graag willen zien. Hamilton, als één van de grootste aller tijden tegenover Verstappen als jonge coureur. Het zou erg leuk zijn als Ferrari ook zou mee kunnen doen. Dat zou de sport alleen maar ten goede komen."

De verwachting is hoog voor Verstappen. Hij zou wel eens kunnen gaan stunten in de tweede helft van het seizoen. "Max zou wel eens meer races dan Lewis kunnen gaan winnen in de tweede helft van dit seizoen. Met uitzondering van Spa en Monza, daar zou Ferrari wel eens hoge ogen kunnen gaan gooien, zouden de andere races wel eens goed uit kunnen gaan pakken voor Max." Aldus Reynolds


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;