Menu
© Renault
Nieuws

Ricciardo: "We moeten nu stappen maken voor 2020"

9 reacties | 2794x gelezen
15-08-2019 10:52

ewald | Als Renault in 2020 mee wil gaan draaien in de top van de Formule1 dan zullen ze in de tweede helft van dit seizoen echt moeten verbeteren.

Bron: Racefans

Het doel voor dit jaar was "The best of the rest". Zoals het er nu naar uitziet wordt dat al moeilijk genoeg. Ze staan nu op een zesde plaats. De achterstand op de nummer vier van de lijst, McLaren, bedraagt 43 punten.

Zoals geen andere beseft Daniel Ricciardo, dat er nu echt stappen gemaakt moeten worden. "We moeten het beter gaan doen. We zijn veels te wisselvallig geweest. We willen in 2020 podiumplekken halen. Daarvoor moeten we in de tweede helft van dit seizoen al grote stappen gaan maken."

Ricciardo had gehoopt dat het bij Renault net zo goed zou gaan als bij zijn vorige team, Red Bull. Helaas is dat niet het geval. "Ik wist dat het allemaal tijd zou gaan kosten. Maar ik hoopte er wel op dat het beter zou gaan. Als we nu ook in de tweede helft van het seizoen geen stappen gaan maken dan is het echt veel minder dan we vooraf verwachtte. We moeten straks gewoon in de top zes gaan eindigen." Aldus Ricciardo


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;