Menu
© Ferrari
Nieuws

Binotto: "Iedereen maakt fouten dus ook Leclerc"

11 reacties | 2711x gelezen
14-08-2019 08:01

ewald | De eerste helft van het seizoen had Ferrari zich ongetwijfeld anders voorgesteld.

Bron: SkySports

Even leek het erop dat het team na de wintertests in Barcelona de kloof met Mercedes gedicht te hebben. Op papier waren ze zelfs sterker. Helaas heeft Ferrari dit jaar nog geen enkele race gewonnen. Mattia Binotto weet als geen betere dat het gat niet zomaar gedicht is.

"Helaas kunnen we niet toveren. Het is dus niet echt makkelijk om een zomaar met een oplossing te komen voor een fundamenteel probleem. Uiteraard zijn we dagelijks bezig om een oplossing te vinden. Helaas hebben we die nog niet weten te vinden. Het gaat veel meer tijd in beslag nemen dan we zouden willen."

"Het rijders duo is van een hoog niveau. Dat willen we ook zo houden, er is dus geen reden om daar verandering in aan te brengen. Zowel Charles Leclerc als Sebastian Vettel hebben een contract. Tevens is er geen twijfel of Vettel in 2020 wel voor Ferrari zal rijden."

Ondanks dat Leclerc een aantal fouten heeft gemaakt hoeft hij zich ook geen zorgen te maken. "Het is het eerste jaar bij Ferrari voor Charles Leclerc. De druk is erg hoog. Het is niet erg dat hij fouten heeft gemaakt als hij er maar van leert en ze niet nogmaals maakt." Aldus Binotto


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;