Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: "Max heeft nog geen aanbieding van Mercedes"

9 reacties | 5441x gelezen
12-08-2019 07:33

ewald | Er zijn een aantal transferperikelen omtrent Max Verstappen die de ronde doen.

Bron: Formula 1

Christian Horner gaat hier op in tijdens een interview. Max Verstappen wordt, na een wat moeizame start van het seizoen, steeds meer en meer in verband gebracht met Mercedes. Christian Horner lat weten dat hij vermoedt dat het echt alleen maar geruchten zijn en dat Verstappen op dit moment nog niet benaderd is door het team van Toto Wolff.

Het is een feit dat Mac Verstappen volgend jaar nog onder contract staat bij Red Bull. Dit contract omvat onder meer een prestatieclausule en kan volgens Helmit Marko dan ook niet eerder opengebroken worden. Aan het einde van het seizoen 2020 lopen de contacten van zowel Verstappen als Hamilton af. Dan zijn de beide coureurs vrij om te gaan en staan waar ze willen.

Volgens Horner heeft Verstappen nog geen aanbieding van Mercedes gekregen. "Ik heb Toto Wolff er nog niet over gehoord. Hij spreekt, net zoals ik dat doe, bijna elke coureur op de grid. Als hij al gesproken heeft met Max dan zal het niet direct over een transfer zijn geweest."

"Max rijdt volgens jaar bij ons. Dat is helder. En Lewis en Max in één team? Ik heb nog niet gehoord dat Lewis bij ons komt rijden volgend jaar." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;