Menu
© Pirelli
Nieuws

Bottas: "Mercedes moet duidelijkheid geven"

14 reacties | 6213x gelezen
06-08-2019 07:49

ewald | Het zou zomaar eens kunnen dat Valtteri Bottas de deur wordt gewezen bij Mercedes.

Bron: Formule1nieuws

Hij heeft dan naar eigen zeggen niet alleen een plan B maar ook een plan C nodig. De geruchten over zijn vertrek bij Mercedes worden steeds hardnekkiger. Mercedes heeft namelijk nog steeds Esteban Ocon achter de hand die momenteel testrijder is.

In de Duitse Grand Prix crashte Bottas. Dat was ook de reden dat hij erg zijn best deed tijdens de start in Boedapest. "Ik was er erg op gebrand om te winnen. De afgelopen races hebben we wat kansen gemist. Dat kwam niet alleen door het team maar ook door mij persoonlijk. Ik ben de afgelopen drie races niet constant genoeg geweest."

De onzekerheid over mijn toekomst helpt volgens Bottas ook niet echt mee. Hij heeft dit jaar dan wel al twee races gewonnen voor Mercedes. Bottas zou graag duidelijkheid willen krijgen van Mercedes. "Ik zou het fijn vinden om van Mercedes te horen wat ze nu van plan zijn. Door de druk en onduidelijkheid worden mijn prestaties in ieder geval niet beter. Ik moet eens goed na gaan denken over een plan B en misschien ook wel een plan C." Aldus Bottas


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;