Menu
© Red Bull
Nieuws

Officieel: Max rijdt in 2020 ook bij Red Bull

14 reacties | 4816x gelezen
05-08-2019 11:22

Gallardo | Weken, zo niet maanden, word er al gespeculeerd over de toekomst van de snelle Nederlander, Max heeft een contract tot eind 2020 bij Red Bull. Uiteraard zitten daar van alle ontsnapping clausules in verwerkt, de meeste worden uiteraard niet openbaar gemaakt. Echter werd afgelopen week duidelijk dat mocht Max na de Grand Prix van Hongarije niet in de top 3 staan hij weg mocht naar een ander team.

Bron: motorsport-total.com

“Dit soort afspraken tussen een rijder en het team zijn vanzelfsprekend vertrouwelijk en worden niet gedeeld met de buitenwereld”, aldus Christian Horner. “Echter kan ik jullie verzekeren dat Max in 2020 gewoon bij Red Bull blijft rijden. Max is enorm gegroeid het laatste jaar, hij heeft een enorm goed weekend achter de rug. Een race verliezen in de laatste paar ronden is erg frustrerend maar zelfs deze frustratie heeft hij goed achter zich gelaten. Hij wist precies wat er aan de hand was en wist ook allang dat hij deze race niet kon gaan winnen.”

“Ik hoor links en rechts dat wij als Red Bull de verkeerde strategie hanteerden om Max niet direct met Lewis binnen te halen voor nieuwe banden. Maar geloof me, dit was niet het geval, Mercedes had simpelweg de snellere auto in de race en we hadden hoe dan ook niet kunnen winnen, zelfs niet als Max gelijk met Lewis nieuwe banden had gekregen. Gelukkig wist Max dat ook en hieraan zie je dat hij volwassen is geworden als rijder,” besluit Horner.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;