Menu
© Pirelli
Nieuws

Verstappen: "Mercedes is onze grootste uitdaging"

10 reacties | 2338x gelezen
26-07-2019 11:09

ewald | Mercedes heeft al een zevental één-tweetjes te pakken dit seizoen.

Bron: RacingNews365

In het winterseizoen leek er alles op dat Ferrari de ongekende favoriet zou zijn. Helaas voor de Italianen komen ze daar niet aan. Red Bull gaat wel steeds beter rijden. Het doel van Verstappen is dat ook eenvoudig. Het gat dichtrijden welke we hebben met Mercedes.

De eerste plek in de Grand Prix van Oostenrijk leek uit het niets te komen voor Max Verstappen. Twee weken geleden presteerde hij ook al uitstekend op Silverstone. Helaas zag hij zijn podiumplek in rook opgaan door een touché van Sebastian Vettel. Maar het liet wel zien dat er de laatste vooruitgang geboekt wordt door Red Bull.

"De grootste uitdaging die we hebben is het gat naar Mercedes te dichten. We willen erg graag winnen maar dan moeten we wel dichterbij komen. De achterstand die we nu nog hebben is groter dan dat ik zou willen. We doen er als team alles aan om het gat verder te dichten."

"Dat ik vanwege de weersomstandigheden favoriet ben in Hockenheim is niet interessant. Ik wil altijd winnen en niet op alleen maar een specifiek circuit." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;