Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Met deze temperatuur hebben we meer kans"

9 reacties | 2777x gelezen
22-07-2019 09:12

ewald | Het ziet ernaar uit dat het aankomend weekend tijdens de Grand Prix van Duitsland erg warm gaat worden.

Bron: Formule1nieuws

De verwachting is dat het kwik zal gaan stijgen tot 31 graden op een zondag. Max Verstappen denkt dat ze met deze hoge temperaturen een voordeel kunnen behalen met Red Bull en legt de lat voor zijn team dan ook erg hoog.


In een persbericht blikt Max Verstappen vooruit en zegt erg uit te kijken naar het raceweekend in Duitsland. Red Bull is momenteel goed op dreef. Ze rijden goed in de punten en Max Verstappen is dan ook van plan om deze lijn door te trekken in de Grand Pri van Duitsland.

Ook kijkt Max uit naar de grote aantallen Oranjefans. Deze zullen ongetwijfeld weer aanwezig zijn op het circuit van Hockenheim. "Hockenheim ligt niet ver van Nederland dus ik zal weer goed aangemoedigd worden. Dat geeft mij erg veel energie en dat maakt het raceweekend voor mij ook meteen twee keer zo leuk."

"Het wordt warm, erg warm. Dat is toch altijd een extra element wat veel met zich meebrengt. Het is een extra uitdaging en daarnaast is het allemaal een stuk leuker. Ik denk dat de warmte een positieve invloed heeft op onze kansen, want we zagen ook in Spielberg dat die factor ons geholpen heeft." Aldus Verstappen


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;