Menu
© Red Bull
Nieuws

Horner: "Verstappen had zeker tweede geworden"

3 reacties | 2728x gelezen
15-07-2019 10:12

ewald | Het feit dat Max Verstappen de Grand Prix van Groot-Brittannië de race nog uit wist te rijden heeft een grote indruk achtergelaten bij Christian Horner.

Bron: Autosport

In eerste instantie leek het erop dat Max op een podiumplek zou eindigen. Helaas gooide Sebastian Vettel roet in het eten.

"Het is gewoon knap dat de auto nog heel is gebleven. Het is ongelooflijk dat met de auto door kon rijden en dat hij zich nog in de punten heeft weten te rijden."
"De inhaalactie bij Vettel was knap. Vettel zijn inschatting was compleet verkeerd. Hij raakte Max. Het was erg frustrerend om te zien. Max had anders zeker een podiumplek gehaald."

"We zullen helaas niet te weten komen welke plek hij had kunnen halen. In mijn ogen had hij zeker tweede geworden." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

arts3
Silver Member

De bandenkeuze op Silverstone was rommelig.De meeste teams hadden veel softs
Meegenomen maart daar heb ik tijdens de race weinig van gezien.Meeste was er medium of hard gebruikt.Mercedes was de weg kwijt,ik zag Bottas op het eind met
Softs rijden.
De race voor Haas was dramatisch,vooral nu ze de belangrijkste sponsor drijgen te
Verliezen.

0 15-07-2019 10:47:27
JanTod
Silver Member

Max zit goed in zijn vel en de Honda/RedBull combinatie gaat steeds beter werken. Vettel kan niet tegen zijn verlies en wordt impulsief, wat desastreus uitpakt voor de opmars van Max. Daardoor verliest hij een plek aan Leclerq en Gasly, achter wie hij op een paar seconden finisht. Of hij tweede kon worden is de vraag, maar Max is tegen het eind van de race de snelste van iedereen. Dat Hamilton in de laatste ronde de snelste rondetijd van Bottas afsnoept bewijst, dat ze niet tot het gaatje zijn gegaan. Als Bottas door Max zou zijn bedreigd, was hij nooit binnengekomen voor 'snelle' banden en had hij Max aan een elastiekje op afstand gehouden. Op Silverstone zijn de Silberpfeilen onantastbaar.

Groetsels,

Jan Tod

0 15-07-2019 15:50:47
arts3
Silver Member

Max kwam op magistrale wijze uit de grindbak door gas te blijven geven en niet stil
Te staan.
Als je dan weg wil komen,Graf je jezelf in.

0 16-07-2019 10:37:30
;