Menu
© Ferrari
Nieuws

Charles Leclerc na mooie race op Silverstone 'Driver of the Day'

4 reacties | 2132x gelezen
14-07-2019 20:21

bvonk | Ferrari-coureur Charles Leclerc is door de fans op de Officiële Fomule 1 site (www.formula1.com) gekozen als 'Driver of the Day' na de race in Groot-Brittannië.

Bron: Formule1nieuws.nl

Zijn teamgenoot blijft kostbare foutjes maken maar Charles Leclerc had vandaag weer een mooie race met een spannend gevecht met Max Verstappen wat de Ferrari-coureur vandaag wel wist te winnen. Pas na een late beslissing van Ferrari om banden te gaan wisselen kon Verstappen het plekje van Leclerc even overnemen. Maar door de crash met Vettel ging de laatste podium plek toch weer naar de jonge Ferrari-coureur.

Driver of the Day 2019


Grote Prijs Coureur Team raceklassering
Australië Valtteri Bottas Mercedes 1
Bahrein Charles Leclerc Ferrari 3
China Alexander Albon Toro Rosso 9
Azerbeidzjan Charles Leclerc Ferrari 5
Spanje Max Verstappen Red Bull 3
Monaco Max Verstappen Red Bull 4
Canada Sebastian Vettel Ferrari 2
Frankrijk Lando Norris McLaren 10
Oostenrijk Max Verstappen Red Bull 1
Groot-Brittannië Charles Leclerc Ferrari 3
Duitsland - - -
Hongarije - - -
België - - -
Italië - - -
Singapore - - -
Rusland - - -
Japan - - -
Mexico - - -
Verenigde Staten Mexico - - -
Brazilië - - -
Abu Dhabi - - -
❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

vnons
Senior Member

ze hadden hem beter "mazzelaar of the day" kunnen noemen , natuurlijk mooie gevechten e.d. en in elk interview roepen , "fijn dat we nu gehoord hebben van de stewards wat wel en niet mag" ( met een vals lachje) en dan Max terugpakken door de bocht volledig buitenom te blijven rijden en Max zo buiten de baan te blijven drukken terwijl hij allang in kon sturen (gelukkig ging Max er toch voorbij :-) ) Maar als Max het in Oostenrijk zo lang had gedaan was er zeker een straf uitgerold .
Slim ventje die Leclerc door de stewards zo te bespelen , maar wat mij betreft een slechte verliezer ….

2 15-07-2019 07:38:21
f1stevie
Silver Member

poets wederom poets heb ik geen probleem mee...
ik heb vandaag een Leclerc gezien die ballen geeft...
Max is nog niet klaar met Leclerc en hopelijk word dit de toekomst

15-07-2019 09:47:06
Geeke
Gold Member

Ik ben het wel met je eens vnons. Ook de specialisten bij RTL vinden zijn manier van verdedigen op het randje. Laatste moment van lijn veranderen.. Maar goed ik ben het ook met Gallardo eens dat dit tenminste spannend is om naar te kijken. In ieder geval twee coureurs die elkaar willen opvreten, in het verre verleden was dat een ook eens zeer spannend. Max zorgt in ieder geval ervoor dat de F1 niet zo saai is, wat dat betreft komt hij als geroepen. Deze strijd zorgt er wel voor dat die twee nooit samen bij Ferrari zullen rijden.

15-07-2019 13:45:21
Gallardo
Hoofdredacteur

@Vons. Dit is racen op hoog niveau en dat willen wij allemaal zien. Niet van dat softe gedoe met straffen voor een beetje wielbangen.

Ik heb genoten van de acties op de baan en zeker die van Verstappen en Leclerc. Dit geeft een beetje aan welke gevechten wij de komende jaren kunnen en mogen verwachten.

Uiteraard jammer dat Max door Vettel van de baan werd gejast maar ook dat hoort bij racen op het scherpste van de snede. Sinds lange tijd weer een mooie race gezien die bol stond van het spektakel.

0 15-07-2019 10:03:39
;