Menu
© Renault
Nieuws

Ricciardo: "We hebben een fundamenteel probleem"

1 reactie | 4620x gelezen
09-07-2019 10:54

ewald | Daniel Ricciardo denkt dat zijn team Renault te kampen heeft met een fundamenteel probleem.

Bron: Formule1nieuws

Er worden met enige regelmaat veranderingen gedaan in de setup van de wagen maar die lijken weinig uit te richten. Dat was ook in Oostenrijk te zien. Zowel H├╝lkenberg als Ricciardo hadden het erg lastig in Oostenrijk.

Ze werden twaalfde en dertiende. "Het was een moeilijk weekend. We hadden beide al vanaf het begin het gevoel dat de afstelling niet klopte. Ik heb het gevoel dat er een fundamentele fout zit in de auto. Iets waar we op dit moment geen weet van hebben. We hebben vele dingen veranderd maar tot nu toe steeds zonder resultaat."

"We hebben problemen met de langzame bochten. Het gebrek aan gevoel aan de voorkant en voorwielen die onder het remmen blokkeren. We hebben geprobeerd om het probleem aan te pakken. Helaas tot nu toe zonder succes. Ik ben dus een beetje sceptisch." Aldus Ricciardo❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Grootste probleem is de heer Abiteboul. Neem een voorbeeld aan McLaren en vervang een aantal van de leidinggevende. Dit daar ik met het huidige management geen kans zie op verbetering.

0 09-07-2019 13:16:44
;