Menu
© Haas F1
Nieuws

Onzekerheid over contract Grosjean

3 reacties | 1770x gelezen
08-07-2019 07:52

ewald | Het seizoen voor Romain Grosjean is niet heel erg goed.

Bron: Formule1nieuws

Zelfs ten opzichte van zijn teamgenoot Kevin Magnussen. Grosjean heeft tot nu toe slechts 2 punten gehaald in het kampioenschap. Temagenoot Magnussen doet het beter met een totaal van 14 punten.

In het geruchtencircuit wordt er dan ook al geroepen dan het wel een het laatste seizoen zou kunnen zijn voor Grosjean bij het Amerikaanse team. Grosjean is al vanaf het prille begin betrokken zijn team Haas. Het zou dus wel een vreemde wending zijn.

Na vier seizoenen lijkt het erop dat Grosjean echt zijn plek gaat verliezen. Het contract loopt dit jaar af en het zou , gezien de prestaties, vreemd zijn als het verlengt zou worden.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Waarom zou dit een vreemde wending zijn? Grosjean laat zelden tot nooit zien F1 materiaal te zijn en dus geen probleem als hij plaats maakt voor jong nieuw bloed. Ook zie ik niet wat zijn bijdrage aan het opbouwen van team Haas geweest is. Ik zal hem in elk geval niet missen.

0 08-07-2019 09:22:07
arts3
Bronze Member

Dan wordt het tijd dat Haas een amerikaan gaat contracteren.Laat met Zandvoort weer oude tijden herleven met een coureur als bijv.Phil Hill ,Mario Andretti.
Wat doet een europese coureur in een amerikaanse bolide,bovendien een brokken
Pilot.

1 08-07-2019 10:54:29
Geeke
Silver Member

Eh wat doet een Brit in een Duitse bolide of een Nederlander in een Oostenrijkse..
Grosjean heeft momentjes gehad maar niet meer dan dat. Ik denk dat er slechtere coureurs in het veld rijden maar zeker ook betere die geen kans krijgen.

08-07-2019 20:35:34
;