Menu
© Ferrari
Nieuws

Is Vettel in gesprek met Red Bull?

3 reacties | 7236x gelezen
04-07-2019 10:41

ewald | Naast het nieuws in de Formule1 is er ook een geruchtencircuit. Dat draait momenteel op volle toeren.

Bron: Servus TV

Zo zouden Valtteri Bottas en Daniel Ricciardo bij Ferrari op het verlanglijstje staan. Dat als Sebastian Vettel ermee gaat stoppen na dit seizen. Er is ook een gerucht dat Sebastian Vettel er niet mee gaat stoppen en dat hij terugkeert naar Red Bull.

Bij navraag hierover aan Christian Horner kwam er niet echt een antwoord. "We kijken met plezier terug naar de tijd dat Sebastian bij ons reed. Hij maakt deel uit van de geschiedenis van het Red Bull team en we hebben samen vier titels en vele races gewonnen. Zijn allereerste zege in de Formule1 behaalde hij met ons team. We zullen altijd een speciale band hebben met elkaar"

"Dat hij nu bij Ferrari rijdt betekend niet dat hi niet meer langs komt bij ons. Hij is een vriend van het team en komt nog vaak langs om bij de monteurs. Afgelopen week heeft hij nog in de motorhome van Red Bull geluncht." Aldus Horner


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

RuudK
Silver Member

Het 'Silly Season' is al vroeg begonnen.

Leclerc rijd hem nu al om zijn oren en bij RB met Max zou dit alleen nog maar erger worden. Dus gaat niet gebeuren of Max zou ook een overstap moeten maken. En ook dat zie ik op korte termijn niet gebeuren.

0 04-07-2019 11:59:49
Geeke
Gold Member

Als RB serieus hem overweegt zou betekenen dat ze weten dat Max het team verlaat. Te nimmer zouden ze die twee samen zetten. Een switch? Mooier is als Max doorzet en RB de titel levert in de toekomst, dat geeft meer voldoening en eer dan in een topteam stappen en winnen.

0 04-07-2019 12:44:19
Speedster
Bronze Member

Vettel is op zn retour. Die ga je toch niet opnemen in je team RB? Misschien is williams iets??...die kunnen Vet wel gebruiken.

0 04-07-2019 13:13:30
;