Menu
© Williams
Nieuws

FOM doet onderzoek naar 'Driver of the Day'

2 reacties | 4767x gelezen
02-07-2019 07:55

ewald | Het management team van de Formule1 (FOM) heeft gistermiddag bevestigd dat er iets fout gegaan is met de toekenning van de ' driver of the day'.

Bron: Racefans

Na de race in Oostenriijk kreeg Robert Kubica veel meer stemmen dat Max Verstappen. Dit terwijl Kubica laatste werd in de Grand Prix en Verstappen eerste. Een technische fout zou hier de oorzaak van zijn volgens de FOM.

"Er waren technische problemen. We zijn het nu aan het onderzoeken. Veel fans stemde op Max Verstappen. Na het stemmen kregen de meeste de melding 'dank voor het stemmen op Kubica'".

Het is nog niet bekend wie de officiële winnaar is. Maar het lijkt erop dat het waarschijnlijk Max Verstappen gaat worden en hij dus op een extra prijs krijgt. De meeste stemmers waren woonachtig in Nederland. Het ligt voor de hand dat die dan op Max gestemd hebben en niet op Robert.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Er is wel iets meer aan de hand dan een technisch foutje. Ik denk dat er hackers op de F1.com site hebben gezeten. Kijk maar eens naar het klasse,ent vd snelste pitstops. Ook daar staat dat deze elke race (niet alleen oostenrijk) is gewonnen door kubica.
Lijkt dus op een hackers grap te gaan

0 02-07-2019 08:54:27
bvonk
Moderator

Ik probeerde nog te stemmen maar was net te laat en zag eerst dat Kubica had gewonnen en daarna foutmeldingen. Pas na een uur kwam weer Kubica als winnaar te staan.

Het is ook wel een beetje raar dat de winnaar zo snel bekend moet zijn, meteen na de race. Denk dat veel mensen eerst de race willen afkijken en dan een keuze maken. Dus beter de winnaar na het podium vaststallen en bekend maken lijkt mij.

0 02-07-2019 14:14:13
;