Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Honda erg blij met overwinning Verstappen

12 reacties | 4206x gelezen
01-07-2019 07:56

ewald | Sinds 2006 had Honda geen overwinning meer gehad in de Formule1.

Bron: Honda

In dat jaar was het Jenson Button die toen en Grand Prix van Hongarije won. Afgelopen zondag was het Max verstapen die de Grand Prix van Oostenrijk op zijn naam wist te schrijven. Hij deed dat met een motor van Honda. Toyoharu Tanabe was hier dan ook erg blij mee.

"Het was een lange tijd geleden dat we een race gewonnen hebben. Al dii tijd hebben we hard gewerkt en uiteindelijk is het gelukt. We zijn hier erg blij mee. Het is pas de eerste overwinning. We moeten nu blijven pushen tot aan het inde van het seizoen."

Red Bull zou graag willen dat Honda wat agressiever gaat ontwikkelen. Dat is de enige manier om Mercedes en Ferrari bij te kunnen houden op de rechte stukken. Honda ziet dat ze daar in mee moeten gaan. "Als engineer kennen we onze limieten. Dat Red Bull meer performance van ons wil zien is begrijpelijk. We zijn nu ook hard aan het pushen."

"De samenwerking is heel comfortabel en fijn met Red Bull. Ze denken goed mee en we zijn het meestal snel eens over de meeste zaken." Aldus Tanabe


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;