Menu
© Toro Rosso
Nieuws

Honda erg blij met overwinning Verstappen

3 reacties | 2752x gelezen
01-07-2019 07:56

ewald | Sinds 2006 had Honda geen overwinning meer gehad in de Formule1.

Bron: Honda

In dat jaar was het Jenson Button die toen en Grand Prix van Hongarije won. Afgelopen zondag was het Max verstapen die de Grand Prix van Oostenrijk op zijn naam wist te schrijven. Hij deed dat met een motor van Honda. Toyoharu Tanabe was hier dan ook erg blij mee.

"Het was een lange tijd geleden dat we een race gewonnen hebben. Al dii tijd hebben we hard gewerkt en uiteindelijk is het gelukt. We zijn hier erg blij mee. Het is pas de eerste overwinning. We moeten nu blijven pushen tot aan het inde van het seizoen."

Red Bull zou graag willen dat Honda wat agressiever gaat ontwikkelen. Dat is de enige manier om Mercedes en Ferrari bij te kunnen houden op de rechte stukken. Honda ziet dat ze daar in mee moeten gaan. "Als engineer kennen we onze limieten. Dat Red Bull meer performance van ons wil zien is begrijpelijk. We zijn nu ook hard aan het pushen."

"De samenwerking is heel comfortabel en fijn met Red Bull. Ze denken goed mee en we zijn het meestal snel eens over de meeste zaken." Aldus Tanabe


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Speedster
Bronze Member

Ondanks ongelimiteerd budget met ws een spec4 komen voor de zomerstop....ik geef het je te doen. Deze zege op de RB ring zal iig een enorme boost geven voor deze mannen. Petje af!

0 01-07-2019 11:31:16
Speedster
Bronze Member

En hopelijk heeft RB nu met de nwe voorvleugel en bargeboards 'de' oplossing gevonden. Het lijkt te werken.

0 01-07-2019 11:34:04
Geeke
Silver Member

Het team mag wel blij zijn met Max, het lijkt erop dat hij het hele team draagt. Slowly Gasly bakt er niets van. Ze hadden de motor goed opgedraaid deze race, zou mooi zijn als ze dit kunnen behouden zonder schade.

0 01-07-2019 20:02:13
;