Menu
© Red Bull
Nieuws

Verstappen: "Gaat hem niet worden aanstaand weekend in Oostenrijk"

11 reacties | 3392x gelezen
27-06-2019 07:48

ewald | Max Verstappen kijkt niet uit naar de Grand Prix van Oostenrijk.

Bron: TT

Hij denkt dat zijn team, net als in de andere raceweekenden van dit jaar, door het gebrek aan snelheid op het rechte stuk, overschaduwd zal worden door Ferrari en Mercedes.

"Om een goed resultaat te halen op het circuit in Oostenrijk is wel een klein wonder nodig. In vergelijking met de rest zijn we in de bochten niet zo sterk. We verliezen op het rechte stuk ook gewoon te veel. Dat zal ons dit weekend ook weer parten spelen. Waar ik wel naar uitkijk is de hoeveelheid Nederlandse fans die aanwezig zullen zijn in Oostenrijk. Ik ga mijn best voor hun doen om een goed weekend te draaien."

Ook Helmut Marko denk dat zijn team niet gaat winnen ondanks dat het een thuiswedstijd is. "Het gaat niet lukken op eigen kracht. Er zal iets van buitenaf moeten gebeuren. Zoals bij voorbeeld een extreme hitte. Dan is het mogelijk om op gelijke hoogte te komen. Maar dat moeten we de auto wel op de juiste manier aan kunnen passen. De kans is erg klein dat er zoiets voor doet."

Afgelopen jaar werd Max Verstappen eerste in Oostenrijk nadat Mercedes fouten had gemaakt. Het is bijna zeker dat het dit jaar anders gaat open en dat er geen herhaling komt van verleden jaar. Wel jammer voor de fans die ook dit jaar weer in grote getalen naar de Red Bull ring komen in Oostenrijk.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;