Menu
© Mercedes
Nieuws

Hamilton: "Formule1 is vreselijk saai"

10 reacties | 2758x gelezen
24-06-2019 08:24

ewald | Lewis Hamilton, vijfvoudig wereldkampioen, heeft de race in Frankrijk ook weer gewonnen.

Bron: Formule1nieuws

Het leek erop dat hij het weer op routine heeft gewonnen. Na de race heeft hij hard uitgehaald naar de regelmakers van de Formule1.

In een interview met verschillende journalisten liet hij weinig heel van de regelmakers. "Als jullie weer eens schrijven dat de Formule1 saai is dan ben ik het daar wel mee eens. In mijn herinnering was de sport waar ik vroeger naar keek heel anders dan dat het nu is. Het ligt niet aan de coureurs dat de sport nu zo saai is. Wij maken de regels niet. We zouden als coureurs er gezamenlijk op aan moeten dringen dat er veranderingen moeten komen."

"Ik denk dat ze nu echt aan het proberen zijn om verschil te gaan maken. Maar de afgelopen jaren zijn er alleen maar slechte beslissingen genomen waar we nu nog last van hebben. Ik wil dat her spektakel weer terug komt in de Formule1. Ga me daar dan ook hard voor maken. Ik ben al aanwezig geweest in Parijs bij een vergadering met de mensen die de regel maken en nog nooit overlegd hebben met een coureur."

"Ik geniet van de successen die ik behaal. Ondanks dat de meeste mensen niet echt warm worden van de race die ik win. Ik hoop dat de mensen realiseren dat het niet de schuld is van de coureurs." Aldus Hamilton


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;