Menu
© Red Bull
Nieuws

Ruim 100.000 fans per dag welkom in Zandvoort

9 reacties | 2096x gelezen
19-06-2019 07:49

ewald | Ondanks eerdere berichten kan Zandvoort in 2020 toch meer bezoekers verwelkomen dan verwacht.

Bron: Formule1nieuws

Het aantal bezoekers op het circuit dat nu genoemd wordt ligt op 105.000 per dag.

Dat zijn er aanzienlijk meer dan dat er halverwege mei geroepen werd. Tijdens de presentatie van de overeenkomst voor de terugkeer op Zandvoort werd er een aantal genoemd van 200.000 bezoekers verspreid over het hele weekend. Dat zou neer komen op 66.000 bezoekers per dag.

Sportief directeur van Zandvoort, Jan Lammers, vertelde dat het aantal beschikbare plaatsen inderdaad bijgesteld kan worden. Er worden tribunes bijgebouwd en er wordt gekeken hoeveel mensen er veilig in de duinen kunnen gaan zitten. Maar ook volgens hem kunnen het er maximaal 105.000 bezoekers oer dan gaan worden.

De inschrijvingen voor de kaartverkoop is inmiddels voorbij. De organisatie heeft nu ook de prijzen bekend gemaakt. Vanaf 25 juni krijgen de fans een kans om tickets aan te schaffen voor de race. Er worden verschillende ticket aangeboden. Een ticket voor één dag, een ticket voor het weekend en een ticket voor alle dagen.

Niet iedereen zal de race bij willen wonen op zondag. Er zullen legio mensen zijn die kiezen om op alleen vrijdag of zaterdag te komen om de sfeer te proeven. Mensen die denken dat het zondag veel te druk is tijdens de race.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;